۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۲۴

احمدی:

طرح هادی روستاهای بالای 20 خانوار در فارسان به پایان رسید

طرح هادی روستاهای بالای 20 خانوار در فارسان به پایان رسید

فارسان - خبرگزاری مهر: فرماندار فارسان از اتمام طرح هادی روستاهای بالای 20 خانوار درشهرستان فارسان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز احمدی پیش از ظهر سه شنبه در نشست حل مشکلات روستاهای شهرستان فارسان با اشاره به اینکه طرح هادی روستاهای بالای 20 خانوار در شهرستان فارسان به پایان رسید، اذعان داشت: هم اکنون روستاهای بالای 20 خانوار ساماندهی شده اند.

وی افزود: حل مشکلات روستائیان باید مورد توجه مدیران شهرستانها باشد و حل مشکلات را در دستور کار قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان فارسان یکی از شهرستانهای مهم در حوزه کشاورزی و گردشگری استان است، ادامه داد: توسعه زیر ساختهای گردشگری باید بیشتر در این شهرستان مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار فارسان بیان داشت: هم اکنون بسیاری از روستاهای منطقه دارای جاده مناسب نیستند و ضرورت دارد اعتبار مناسب برای توسعه و آسفالت جاده های روستایی این شهرستان اختصاص پیدا کند.

احمدی ادامه داد: باید همکاری و همیاری برای توسعه شهرستان تلاش کنیم و این شهرستان در مسیر توسعه بیشتر قرار دهیم.

فارسان در 55 کیلومنری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

کد مطلب 2281228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha